ffff

länge, länge, LÄNGE sen jag skrev här. Har en annan blogg. Där jag skriver av mig ganska mycket och annat. Men jag måste ta ut mina aggresioner någonstans.. Och då passar det ju att skriva på en blogg med noll läsare. Mamma har vart borta i två dagar nu. Hon skulle ha kommit hem ikväll men hon dissa mig. Jag firade med att röka inne vid datorn med alla fönster stängde. Man måste när man får chansen ju. Mycket rök framför ögonen på en. Men så är det ju alltid ändå. Med cigarrett, utan cigarrett. Kul.

Kissie försöker lura oss att hon varit tillsammans med tre killar samtidigt. Alla kommenterar att hon ljuger. Har alla glömt att hon själv skrivit svart på vitt att hon ljuger och provocerar för att få fler läsare? Hon vet redan att ingen tror henne.

glassplitter

Insåg plötsligt att jag faktiskt aldrig kollat min statistik för bloggen(ganska onödigt när man vet vad man kommer se). Den stod som förväntat på inte en siffra över fyra men för det mesta bara 1 besökare per dag, och det  är jag själv eftersom jag alltid brukar kolla på bloggen hur inlägget ser ut. Typ tvångsbeteende. Men den här bloggen är ju mest för att skriva av sig.

Aha, idag har det blåst som ett herke. Så mycket att vårt parasoll tog en jävla fart och körde rakt in i glasrutan. En liten chock men sen gick livet vidare liksom. Plockade glas i 1 minut och sen tog pappa över. Så de va inte så mycket jobb med det. Men nu ska jag gå ut och känna frisk luft. Tjo.


fioler, är det fånigaste jag vet. jag HATAR fioler.

Lyckad man är. Tänkte dra på The Voice'09 men när fader sa att han inte kunde skjutsa till centralen orkade jag inte. En av nackdelarna med Talby. Men också för att det är fyllt av fjortisar och jag orkar faktiskt inte så i publikträngseln och knuffas. Jag vill hellre stå lite vid sidan o bara leka cool. Men så missade jag Promoe. Men han kommer hit på pretzeltownfestivalen så de e ganska lugnt liksom. Just nu kollar jag på Bert sjärt. Han e kung. Men nu ska jag röka.Tjo.

lyssnar M.I.A.

Tjenaaaaaaa. Sitter hos mamma just nu. Ska köpa cigg snart(Y)lifesaver. Haha, lite komiskt att jag just kallade ciggaretter för lifesavers. Hur går de ihop liksom? Aja, ingen bryr sig. Mest för att ingen läser. Men jag skriver ändå. En blogg som ingen läser måste ju vara lite schizofeeling. Jag pratar liksom med mig själv fast genom bloggen.

Aja. Har duschat och fixat mig lite. Duschen suger på Talby och sminket var här. Håret va typ ofräääääsht och ja va allmänt ofräsch. Har målat naglarna också. Första gången på hela sommaren. Men jag läste nånstans att om man har omålade naglar verkar man värsta trashig eller nåt sånt. Så jag skiter i att ja suger på det. Man vill ju inte va trash liksom. Bad Temper hette färgen. Men den va lila.

Men nu måste jag springa till jalla godis!

"med en ciggarett är du aldrig ensam!!"

Så jävla rätt.
Jag är så röksugen att jag håller på att dö. Livet är inte värt att leva utan ciggen. Herregud. Men imorgon ska jag och Jenny köpa. Sitter här isolerad på Talby. Ensam och med urladdad mobil. Trodde min bror skulle komma hem så vi kunde bada. Men tydligen inte. Och utan cigg känns det onödigt att gå ner själv. Jag blir rädd för mig själv. När blev jag såhär rökberoende? Kanske eftersom jag sitter och lyssnar på beirut och längtar till Paris. Min hemstad. Egentligen. Har alltid bott i Sverige. Och har aldrig varit i Frankrike.. Men jag vet att jag hör hemma där. Jag vet läskigt mycket att jag här hemma där.

jag har blåsor på händerna...

väldigt trevligt!

Har slavat runt lite här hemma nu. Klippt gräset med stenåldersgräsklipparen. Diskat. Vikt tusen handdukar. Lagt kläderna iording i packningen(har alla saker hos mamma så packar alltid när jag ska till pappa). Bäddat sängen. Plockat efter bastardo lillebror som drog till Ung09(jag orkar inte, bara massa fjortisar där!). Repeat dunk med Passion Pit - Little Secrets, så jävla magi. Hmm. kanske borde blir hemmafru på en gång.



Anledningen till stenåldersgräsklipparen är att jag inte orkar dra ut den "nyare" gräsklipparen och våran trädgårdsmästare fattar ju ingenting så. Nej, jag har ingen trädgårdsmästare. Skulle bara köra en kissie som försökte förklara bort anledningen till att hon städar sitt eget rum och tvättar sina egna kläder med att deras städerska krympte hennes kläder en gång. Mjo, visst. Vi vet och har alltid vetat att du inte har nån städerska kissiemjaou. Let this be our little secret. Fy fan va BRA DEN E!!

fula jävla smygrasister.

Hallå igen. Här sitter jag och äter körv me pommes. Och irriterar mig så otroligt mycket på små jävla smygrasister. "Varför får man inte säga negerboll när man får säga vitlök?". Det måste vara den dummaste mening jag någonsin hört. Jävla idioter. Visst man får säga vafan man vill om de där kletiga bullarna men måste man komma med dumma motargument?
dumma jävla idioter...

1 vecka

Japp, det är en vecka kvar tills gymnasiet börjar. Och jag börjar halvt freaka ur.

Vädret suger. Molnen hänger som våta jävla trasor på himlen.
Jag gör misslyckade försök att ställa in en bra dygnsrytm. Misslyckade var ordet.
Har inget liv just nu känner jag. Sitter här på talby och kollar på Bert Stjärt. Läskigt hur få skådespelare det faktiskt blev något av. Johanna Sällström(rip) och han som spelar Evas brorsa i Eva & Adam är dem enda jag känner igen.
Anna är på Kreta med familjen o röjer. Ja alltså hon röjer ju inte med familjen, de där har hon fixat bra själv tycker jag.
Men jag vill spy på Sverige.

Nu ska jag käka korv. Till frukost?

yo mama

Efter en vecka i Talby(och 5 dagar utan telefon)är jag hemma hos mamma igen.
Snart är det dags för skola igen. Läskigt ångestframkallande.

Men nu ska man inte tänka på det. Man ska va i nuet.

du luktar kiss



- nu ska jag kastrera den senila luderpingvinen.

haha, fucking priceless.

katten äger din mamma


RSS 2.0