NO FUCKING STRESS. FÖR DEN ÄR FUCKING BRA!



Men jag vet att den är gammal, den är fucking magi i alla fall! Men det är ju typ alla låtar i house-genren. FÖR HOUSE ÄR SÅ JÄVLA FUCKING MAGI!! Ni som älskar HOOOOUUSE vet! Och nej, ni som inte kan lyssna klart på en house-låt utan att byta är inte riktiga HOUSE-LOVERSSS <3!! Så sluta låtsas.....

Känns som att det blir en jävla massa uppdatering idag, det är 3 timmar till midnatt så det är inte slut än. Men ni läste ju Dessies bloggtips, de ska uppdateras mycket mycket mycket. Och sen att hon tror att hon kanske är gravid för att hennes mens är 2 månader sen. Tror att hon skulle märkt det lite tidigare såna fall. Verkar ju inte va nån som tror henne i alla fall. Och så är hon ju oskuld enligt henne själv också. Så då kanske den där Jesu-födelse-historien är sann i alla fall. Judarna snackar ju om att den riktiga Messias ska komma snart. Kanske har "Gud" valt Dessie till att bli moder till hans son. Vet inte om det var det klokaste valet kanske. Men stort skulle vet va.

Idioti

Om du inte läst igenom inlägget och har en åsikt kan du strunta i att kommentera. Jag kommer inte gå in på din blogg i alla fall!

Porrnamn i framtiden?
Du tänker komma tillbaka?

Vill du få kinky mail från mig? (tat lugnt, vår lilla hemlighet)

Egen blogg? Skriv den bara här tack!

Idiotisk reklam för din egen blogg? Don't mind writing...

Trackback
RSS 2.0