dubbelmoral & falskhet

Två tjejer ~16, sitter på bussen och pratar med en främmande kvinna ~65.
Kvinnan: Trivs ni här i stan?
Tjej 1: Så där. Alla är så falska i den här stan!
Kvinnan: Jaså?
Tjej 2: Ja, det är ju så i småstäder. Alla är så jävla falska! Så tråkigt.
De fortsätter småprata lite och fem minuter senare reser sig kvinnan och säger adjö.
Tjej 1 (till tanten): Hej då, ha det bra!
Tjej 2: Hej hej, ha det så jättefint!
De är tysta tills kvinnan har gått av.
Tjej 1: Alltså fy fan vilket jävla äckel! Var hon lebb eller?
Tjej 2: Ja, usch vilken vidrig människa! Vad fan ville hon egentligen?

Snacka om idioter..

stackars lilla kissie

Kissie gnäller över att det inte är så bra att nattblogga för då tänker man för mycket. Hon slutar det långa inlägget med "Ni läsare passar ihop med karaktären Kissie, lika ytliga och uptagana av den rosa bubblan som bloggvärlden lever i.. Ni förjtänar att bli uthängda lika mycket som Kissie förjtänar att inte ha något privatliv alls. Fast det är ju där det krockar, kissies privatliv är ju Alexandra.. Och jag vill att ni ger fan i mitt rikitga jag! "

Jaha, så plötsligt är alla hennes 40 000 läsare ytliga. Är det därför alla som läser klagar på att hon är det eller? Hennes "alterego" är Kissie. Men det är fortfarande hon, Alexandra som sitter och skriver. Och hon borde fatta att hon inte kan sitta och gömma sig bakom ett bloggnamn. Och klockan är bara 10 i tolv. Om hon nu tycker det är jobbigt att nattblogga kan hon väl skita i det. För alla vet att idag kommer hennes blogg vara lika ytlig och provocerande som vanligt. Och hennes stavning är tydligen inte heller för att provocera. Hon stavar lika kasst när hon är ledsen.

Om man provocerar som hon gör och sen slänger ut privatlivet får man ta smällen. Hon vet hur många läsare hon har. Provocerar man ca 40 000 läsare per dag kan ju en apa räkna ut vad som händer.

OOOOOOM JAG HAR TRÅKIGT!!

Sitter hos min pappas frus brorsas familjs ställe i västerljung. Suttit vid datorn sen klockan 6 typ. Har så tråkigt att jag funderar på att gå hem till Slöddertälje. Och göra vad? Ha mer tråkigt kanske. Men då gör jag det i alla fall på hemmaplan.

På söndag står jag för trevligheter för då blire talbykväll. Jenny, Sara, Sandra, ANNA(har jag bestämt) kanske Brenda. Fanta o rose och kedjeröka hela natten. Med de gröna afrot på huvet hade jag tänkt. Jo så ska de va.

Men nu ska jag försöka göra något. Blir ändå bara störd av att min extrakusin står och slår en kudde i mitt huvud. Nyfikna ögon är inte bra när jag skriver om sextonåriga olovligheter.

a men vafan nu kör vi igen

Lite mer uppdatering.
Anna är inte här än, men om typ 15 min.
Börjar fundera lite hur fan jag ska färga skiten. Måste fan köpa två paket. De är dyrt att ha tjockt hår. Om inte pengarna till färgen så är de tovorna man får om man glömmer ha tofs när man ska sova en natt. Fast det är ju för att jag en dag insåg att jag hade fått långt hår. Efter typ 3 år som korthårig idiot. Eller idiot o idiot. Var bara tvungen att förknippa det med nåt dåligt.

Men nog med I-landsproblem.
ska pissa nu.

torsdag

God Eftermiddag.
Sitter och kollar Sune på cartoon network. Hur cool är jag på en skala? Skulle säga runt en nolla.

Sjukan är i alla fall ganska så mycket över. Pratar fortfarande som den gamla pedofilen i Family Guy men de e ju coolt.
Ska snart ner på stan med Anna och köpa hårfärg, mer ljusbrunt ska de va.

Aja, hörs kanske senare.

sitter hos mormor....

Kulva??

Vet ni vad som är ännu roligare? Jag är sjuk. Igår hade jag feber men nu har den gått ner. Men halsen o näsan e ju förjävliga, de är värre än feber.

Skulle åkt till Sandhamn med Anna ju.
Men nu känner jag inte för att träffa människor.
Jag vill åka och isolera mig på Hölö. Ska tvinga mamma.

och det är mindre än 1 månad kvar innan alla 93:or börjar nya gymnasium. Längtar lite. Det ska bli så skönt att träffa nya människor.

Men ååååh jag vill va frisk nuuuu!!!!

OOOOM JAG VART PÅ ÖLAND ROOTS?

PASS PÅ! Jag ORKAR inte berätta.
Men jag kan säga såhär.
Röka som en skorsten. Snyltfylla. En jävla massa reggae. Deckad Sara. Bada. Frysa. Brinna upp. 100 jag-vill-åka-hem-ångest-tankar. 100 vafan-ville-jag-åka-hem-för-känslor per dag. Hänga me Öland Black-Outs. Galet fulla killar. Galet tjuriga tjejer.

Konstigt nog var de inte min egen säng jag saknade mest(MEN JAG KOMMER ALDRIG TÄLTA IGEN I HELA MITT LIV!). De va min egen musik. MIN ÄLSKADE HOUSE!! ÅÅÅH  VILKEN JÄVLA LÄTTNAD DE VA ATT FÅ TILLBAKA SIN IPOD IGÅR.

Och om de inte vart för Sandras pappa hade jag och Jenny suttit på en jävla buss just nu. Men 4 tjejer hade sån jävla hemlängtan att han kom o hämta oss. Han måste ju va den bästa pappan som finns.

Men nu e jag hemma. Och vi får se när Anna o jag åker.

VI ÅKER TODAY!

Faaaktissskt.

Inte jättemycket gjort idag. Känner mig inte så trött heller. Vill va uppe hela natten så jag kan sova hela bussresan. Duscha på morgonen och göra matsäck, h3h3, <3 christina. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Massa pladder om ingenting blir det. Måste fixa iordning all packning o skit också. 2 par stövlar, låga o höga. Bara för att liksom. Men de blir bra. Sista plagget ligger i tvättmaskinen just nu. Har hela natten på att torka.

Jenny o Julia hämtar mig kvart i tio imorn så tror jag tar mjukisbrallorna och skjortan på en gång. But you don't care, right?

MEN PEPPAD E JAG!!! JOSSAN UR KAJUTAN GÅR SKA JAG SJUNGA VARJE GÅNG JAG GÅR FRÅN VÅRT LILLA CAMP! YA BA DA BA DO!

ÖLAND IMORGON FFS

Jag har packat. Jag har färgat ögonfransarna(rekommenderas btw). Jag har fått biljetten och busspengarna. Och Jenny och Julia är darlings och hade fixat lite dricka till mig. Annars har jag inte gjort så himla mycket. Latat mig i soffan.

Anna kommer runt sex och kollar film och myser med mig innan jag draaar. Sen är det ju hon och jag som ska softa lite på Sandhamn. Duscha och raka benen måste jag också. Men de jag gör innan jag sover så är jag fräsh längre. Om jag inte ska göra de imorgon förstås. Aja, svårt beslut alltså.

Vårt camp heter i alla fall Kajutan så om nån som läser ska dit så vet ni! Jag kommer vara den som alltid har klänning och långt slingat hår. See you theere broe.

Pirates Of The Caribbean (Dave Darell Remix) -  Scotty är på repeat och jag är bäst i världen!

goder afton mitt herrskap

Tyvär är det inte Lussebrud som kommer. Nej de e bara jag.

Har spelat Pet Society på facebook typ hela kvällen, beroende or what? Nej men har packat och letat fram sovsäck och liggunderlag också. Blev en jävla massa mer kläder o prylar än vad jag tänkt. Men det är som det är! Tänker inte se ut som nåt jävla drägg bara för att jag är på festival.

Men nu är det dags att sova för mig. Har somnat runt 3 de senaste tusen dygnen så det kanske är dags att vila ut sig lite innan vi drar.

Puss på er...

money make's the world go round

TROR NI JAG KUNDE HÅLLA I PENGARNA ELLER???
Självklart inte... Men det känns som att de va värt det iaf. Men jag kanske lurar mig själv bara.
Låga stövlar, Ett till hål i högra örat, ny hatt till Jenny(solpuder på den gamla), ögonfransfärg, pärlörhängen. hmmmm.

Nu måste jag snart börja packa till Öland också. Om typ 2 dagar åker vi ju. Ska inte packa så mycket kläder tror jag. Måste göra en packlista....

Rybak är så jävla ovärd.

Fyfan va ovärt det va att se honom alltså. Haha. Typ trött som fan och så va han ju typ 10 minuter för sen. Jävla norskar alltså. Det enda roliga var väl att man inte fattade ett enda skit av hans norska pladder. Kempebra o allt sånt där skit. Norway är inte i mitt hjärta. Och what's up med att vi stannade kvar i typ 10 min för att kolla när han signerade sin usla skiva? De andra stod kvar när jag bestämde mig att dra hem.

Slut.

goder morgonen

Gick för ungefär en timma sedan.
Somnade klockan fyra så jag ställde väckarklockan för att vakna. Anledning: Mormor ska bjuda mig och Anna på glass. Jo, ibland har jag ganska dåliga anledningar till att vakna. Men ikväll är det Rybak och så ska jag köpa cigg med Jenny.

Min plånbok är ganska fet just nu också. Eller. Den är fet för att vara min plånbok. 500 kr ligger och skräpar i den. Och 250 kr sitter på banken och fikar. Men nu måste du hålla hårt i de här pengarna Josephine. Bara ett cigg paket ska du köpa! Du är inte beroende än och du ska fan inte bli det heller. Det har du inte råd med.

Nej men jag måste ju köpa höstkläder och skor och allt vad det heter. Och så ska jag shoppa järnet i Paris hade jag tänkt. Lär ju inte flytta dit på många år så då måste man ju i alla fall ha lite Garderoben som påminner om att det finns bättre ställen i världen. Ge inte upp hoppet för att du bor i Sverige.

Nu ska jag göra något onödigt och sen sminka mig. Köpa concealer måste jag. Anledning:
Har ni sett mörkare ringar eller?

för att JO det ÄR roligt att peka fuck you.





Kändes rätt för stunden kanske.

fjärde mordet på Västra Kanalgatan.



Mördaren som härjar runt i våran lägenhet är skoninglös. Fjärde mordfallet påträffades för bara några minuter sedan. Vi har fångat den misstänkte på bild. Här!

NO FUCKING STRESS. FÖR DEN ÄR FUCKING BRA!



Men jag vet att den är gammal, den är fucking magi i alla fall! Men det är ju typ alla låtar i house-genren. FÖR HOUSE ÄR SÅ JÄVLA FUCKING MAGI!! Ni som älskar HOOOOUUSE vet! Och nej, ni som inte kan lyssna klart på en house-låt utan att byta är inte riktiga HOUSE-LOVERSSS <3!! Så sluta låtsas.....

Känns som att det blir en jävla massa uppdatering idag, det är 3 timmar till midnatt så det är inte slut än. Men ni läste ju Dessies bloggtips, de ska uppdateras mycket mycket mycket. Och sen att hon tror att hon kanske är gravid för att hennes mens är 2 månader sen. Tror att hon skulle märkt det lite tidigare såna fall. Verkar ju inte va nån som tror henne i alla fall. Och så är hon ju oskuld enligt henne själv också. Så då kanske den där Jesu-födelse-historien är sann i alla fall. Judarna snackar ju om att den riktiga Messias ska komma snart. Kanske har "Gud" valt Dessie till att bli moder till hans son. Vet inte om det var det klokaste valet kanske. Men stort skulle vet va.

de där med konfirmation...

Jag är inte konfirmerad.
Detta eftersom jag inte tror på någonting som den svenska kyrkan står för. Visst kan jag ibland tänka att det kanske finns en "högre kraft" men det är en helt annan sak. Men det är inte det jag ska skriva av mig om. Utan det där med att de flesta som konfirmerar sig gör det för presenter och annat. Helt fel anledningar alltså.

Alla som föds i Sverige, döpta eller odöpta står med i Svenska Kyrkan. Men det är först när du konfirmerar dig som du visar att du tror på det dom står för. Och det är just därför jag tycker det är fel att konfirmera sig när man inte tror på det.
Jag tycker det är fel att vi står med i Svenska Kyrkan från början.

Såhär är det.
Om man inte tror på "Gud" tycker jag faktiskt inte att det är okej att gifta eller döpa sig i kyrkan. Att stå och ge löften om att vara tillsammans tills döden skiljer dem åt inför en tro man inte tror på är bara så jävla fult gjort tycker jag.
Och att döpa sitt barn i kyrkan är ännu värre. Om jag väljer att tro på "Gud" i framtiden så vill jag påbörja det själv. Inte stå med från början då jag inte ens kan prata.

Nej men nu ska jag avsluta det här innan det bara blir en stor sörja av svordomar över de som gör sådant. Men då vet ni vad jag tycker om dom gärningarna i alla fall. Slut.

FÖR JAG ÄR KUNG PÅ PIZZZZZZZZZA!





Men jaaa jag är bäst på pizza jag vet! Borde starta egen pizzeria, blir ju troligen den enda svenska i staden. Och ändå har vi typ 1 miljard av dem. Överdriva jo men ni ska veta att det enda Södertälje har är pizzerior och hårsalonger. Inte många av dem svenskägda. Det finns en anledning till att vårt andra namn är Little Bagdad. Men nu ska vi inte gå in på det så mycket här.

Sitta hemma och ha tråkigt vid datorn ikväll är mina planer, som ganska många andra kvällar den här veckan. Men finns inget annat att göra för hör jag ordet myskväll/filmkväll/någonting-kväll skjuter jag skallen av nån från mitt fönster.

I'M A BLOODY PIRATE



SÅ JÄVLA BRILJANT ATT GÖRA EN REMIX AV DEN HÄR LÅTEN SÄGER JAG BARA!! TYP BEROENDE NU...

Jag är så jävla äkta pirat när jag hör den här låten. Funderar på att köpa en billig undulat från djuraffärn och stå och ropa i mitt fönster. Ni vet grrr och allt det där. För fyfan va fucking bra den är.

Nu ska jag kolla Ice Age 3 på datan och sen somna till Scrubs. Imorn firar vi  min lillebror en gång till med mamma. Bara 1 vecka och 3 dagar efter hans födelsedag. hahahhah. Grrrr. I'm a pirate!! I'm fucking Kapten Jack Sparrow!

SUCKS TO BE ME. but sometimes it's actually really good!

Lördag idag? Hinner inte med på någonting känns det som, men finns det någon människa som vet vilken veckodag det är när man har sommarlov? Don't think so.

Så idag fyller min syster Magda 19, kul för henne. Själv sitter man och är sexton, fyllde bara för typ 2 månader sen och kan redan konstatera att det suger. Längtar tills gymnasiet i alla fall, men än så länge vill jag fortfarande ha sommarlov. Snart kommer ju två veckor som ska vara minnen för denna sommar. Öland Roots, VI DRAR FÖRHELVETE PÅ ONSDAG!! Sandhamn med Anna, typ direkt efter Roots. 15 juli drar vi till Öland, 20 juli tar Jenny och jag bussen hem och kommer till sthlm 22.45, hem och packa om och på tisdag åker vi till stavsnäs för att ta båten till Sandhamn! Aa det ska bli jävligt bra!

Och juste, på måndag ska vi se Alexander Rybak på politikertorget. Tydligen skulle han ha en spelning på Skansen och en här i Slöddertälje(Södertälje). Vettefan varför han sagt ja till att komma hit men glad är jag i alla fall.

Saknat Jenny som fan också, även fast vi typ sågs förra veckan. Fixa cigg och allt till Roots. Packa på tisdag och sen bär det av mot jävligt bra äventyr! U-N-D-E-R-B-A-R-T!!

för det verkar inte som att nån förstår annars!



Nu ser det ut såhär i kommentarfältet.
Jag har ändrat det eftersom jag tycker att folk som bara vill skylta med sina dumma bloggar kan dra åt helvete.
Har du en blogg, skriv den i fältet där jag frågar efter den.
Vill du att jag ska kolla i din blogg, ja då hoppas jag du har en jävla bra åsikt.

SOMMARGLASS.SE (Y)

Sommarglass.se är en jättebra hemsida som drivs av samma personer som äger t ex Gratisgodis.se! Du samlar lätt som en plätt in poäng från olika kampanjer och får en glasscheck på 23 kr. Då kan du gå till t ex Pressbyrån och hämta ut din glass! Fungerar hur bra som helst! Tryck på bilden och se själva!(Y)


jagvetintejagvetinteJAGVETINTE

Jag förstår inte vad som händer.
Jag förstår inte varför Michael Jacksons död gör så ont i hjärtat på mig.
Jag känner att jag har ett hål. Ett litet hål som gör så stor inverkan på mig.
Jag klarar inte att se en enda bild på honom. Jag klarar inte att tänka på honom.
Jag gråter inte. Jag sitter och skakar. Jag sitter och skriker inombords.
Jag sitter och lyssnar på honom fast det hugger i hjärtat. Fast jag måste slå på tagenterna för att inte skrika.
Jag vet inte vad jag gör. Jag vet inte varför. Jag vet inte när det ska ta slut.
Jag raderar låtarna jag nyss laddade ner för att jag inte klarar att ha dem.
Jag sitter och lyssnar på spotify istället.

Jag vill sitta och kedjeröka från mitt fönster hela natten. Men jag har inga cigg.
Jag vill sitta och dricka mig full i mitt fönster hela natten. Men jag har två 2.25 cider.

Jag har aldrig varit något sorts "M.J" fan.
Jag har aldrig varit såhär förstörd för en kändis.

vafan är det för dag?? a juste onsdag va de.

Har vaknat lite då och då idag, tills jag satte hörlurarna i öronen. Då blev de tyst och lugnt. Så vaknade jag ett av att anna ringde.

Jaha, så idag är det fest då. Bestämde mig för att det bara blir tjejorna för jag tänker inte riskera att det blir samma sak som halloween, fyfan för den. Nej jag ska kunna ta de lugnt och inte behöva gå runt och försöka kolla upp allt. Men de här blir asbra i alla fall!

Men nu måste jag äta frukost till lunch och sen köpa cider med Anna.


vill man ha fest verkar det som att man måste styra den själv.

Sitter o laddar musik till Ipoden.
Imorn blire ett till försök till fest här i slöddertälje...

Vi vet ju alla hur halloween slutade, inte så jättelyckat.

Men nu kommer inte mamma hem i alla fall, och vi vet vilka vi inte ska bjuda. Så får vl hoppas att allt går bra den här gången.

En jävligt molnig måndag

Gråa moln över hela himlen, det svenska vädret slutar aldrig överraska.
Är det inte överraskande bra väder är det överraskande dåligt väder istället.

Anna sitter och läser LT för att kolla vilka som kommit in vart i Slöddertälje. Jag är inte med eftersom jag ska gå i huddinge. Skönt! Något anmärkningsbart är att i det stora hela går alla killar från basketklassen i samma klass nu också. Och det är samma med tjejerna. Själv är jag nöjd med Christina i min klass, bra att ha en kompis från början liksom.

Men nu ska jag chilla.

Sitter i mörker...

Klockan är tjugo i tolv och det är ganska mörkt ute.
Man märker när det vänder alltså, men värmen kommer tillbaka i veckan sägs det.

Vill att Anna ska vara här så vi kan snacka om Sandhamn o annat skit.
Men imorn får hon veta mina planer och jag hoppas hon nappar på en gång. Vem skulle inte?

Aja, just nu kollar jag Scrubs.
Kanske hörs senare inatt..

tjenare chiefen

Jaha. Another sunday.
Så jävla skönt att inte ha söndags-ångest. När skolan va kunde de hugga till i magen av ångest ibland. Sjukt.

Idag skulle Anna ha kommit o sovit över men hon dissa o sa att hon inte sovit något inatt. Hon hade tydligen en plan där hon skulle ta en tidig buss till mig på morgonen istället. Jo glöm att jag kommer och möter dig i såna fall. Då an du gå de där 15 minutrarna själv. Ooooh va jag är elak alltså. Nej men jag hade ju sett fram emot att softa på Talby med henne den här kvällen. Hänga på bryggan o sånt.
Och berätta om mina otroligt bästa planer för vecka 30!!
1 vecka i Sandhamn. No parents. Only my sister. Passar perfekt eftersom jag kommer hem från Öland Roots på lördagen så hinner man packa om lite också. Min syrra jobbar ju där just nu och dom har en extrasäng som vi kan sova i. Inte för att de kommer bli så mycket sova precis. HAHA FYFAN VA BÄST! Om hon inte kan den veckan skjuter jag skallen av mig. A, eller frågar nån annan. Men Anna, DU SKA ME!! Man tackar inte nej till ett sånt erbjudande ska du veta!!

Aja, nu ska jag fortsätta ha tråkigt.

sverige är ett helvete. men varmt är de fan inte.

Det var det lilla roliga....
Verkar som att temperaturen bara tänker gå neråt i dagarna. Och molnen är tillbaka.
Jag bara visste att det skulle vända när det var som bäst!

Jag klarar verkligen inte av det svenska klimatet.
Inte för att jag fryser(jag är väldigt varmblodig)men för att så fort allting blir grått och mörkt blir mina tankar också det.

Nej, jag måste flytta och så är det.
Problemet är att det är 3 år kvar innan jag ens tar studenten.

HUR FAN  SKA DETTA GÅÅ??


japp

Jaha, trodde solen skulle vara borta idag men den kom tillbaka. Tack gode Gud! Jag använder tack gode gud jävligt mycket för att vara otroende, hahhaahha.

Aja. Igår fyllde min fittiga lillebror fjortis-år. 14 år och fortfarande lika äcklig o omogen. hmmm.

Imorn drar familjen o hälsar på syrran på sandhamn en dag. Och på söndag sover troligtvis Anna över här på Talby. Idag är ju hennes sista dag på jobbet o vi har inte setts på typ 3 veckor. Sjukt hur allt går så jävla fort. TVÅ VECKOR TILL ÖLAND ROOTS VAFAN!! INSAAAANE KUL SKA DE BLI!! FYFAN!!



fjortonårig ful unge

ONSDAG

Jaha, ännu en skön dag på Talby.
Har vart nere och hoppat från bryggan några gånger, det är förfan 22 grader i vattnet! Sjukt niiice!

Lite mer om igår då kanske...
Kom dit runt 10, inte mycket folk där från början faktiskt, vi bytte bänkar efter ett tag för att flytta oss närmre liksom. Aja, vi byttes åt med att gå runt och titta på saker och sånt. Gick med Jenny o kolla björnar, sälar och andra djur. I <3 hamsterråttan på lill-skansen. Utan svansen o cpsäcken den hade vid rumpan skulle den vart ursöööt!! Så de sa!
Sen sitta där och tänka "6 TIMMAR KVAR!!?" men de gick fort ändå. Alla var där för att se nån Johan Palm men tror aldrig han kom för den enda vi såg var Joel Alm, ni vet han som var med i Idol. Konstiga tjejer alltså. A Camp och Lisa Ekdahl var i alla fall guuuuuuuuld!! Jävligt rolig dag/kväll

Idag blire fira Sara på mälarbadet och sen sover Sandra o Jenny hos mig! Myyys på bryggan imorrn!

MAAAANGOOO





Jävligt snygga bilder if you ask me.. Och den där maxiklänningen VILL jag ha!

FUCK JOHAN PALM, VI SÅG JOEL ALM!



Allsång på Skansen igår. A Camp & Lisa Ekdahl var underbara!!!!

RSS 2.0